Programmabureau WOW

Ariea Vermeulen

WOW wens voor 2017: “Ik wens iedereen een fantastisch en inspirerend jubileumjaar. Met mooie ontmoetingen en duurzame samenwerkingen.”

Kim Hofhuis

WOW wens voor 2017: “Ik wens iedereen een sprankelend WOW-jaar toe! Waarin samenwerking, elkaar ontmoeten en inspireren voorop staan. Laten we het samen mogelijk maken.”

Rianne Croes

WOW wens voor 2017: “Ik wens WOW in 2017 een spetterende nieuwe website en een overvloed aan volgeboekte evenementen toe :-)”

Femke Wouters

WOW wens voor 2017: “Ik wens WOW een super jubileumjaar toe met veel actie, inspiratie en nog meer samenwerken!”

Carly Stam

WOW wens voor 2017: “Ik wens WOW een mooi jaar toe met verfrissende en nieuwe ideee╠łn!”

Roel Brandt

WOW wens voor 2017: “Ik wens WOW in 2017 veel wijsheid toe in de nieuwe mogelijkheden die Smart Mobility ons als beheerders biedt. Daarnaast wens ik WOW veel energie en passie toe in de samenwerking zoals we dat de afgelopen 10 jaar steevast hebben gedaan.”

Robbert Beentjes

WOW wens voor 2017: “Ik wens dat WOW in 2017 van de kleinste gemeente tot Rijkswaterstaat weet te inspireren en te enthousiasmeren!”

Bart Hansma

WOW wens voor 2017: “Ik wens WOW en alle weg- en waterbeheerders toe dat scholieren en studenten in 2017 massaal enthousiast worden voor een toekomst in wegen, verkeer en water :-)!”

Ronald Wielinga

WOW wens voor 2017: “Ik wens dat WOW in 2017 nog meer succesvolle samenwerking tussen beheerders gaat realiseren. Samenwerking waarbij we samen echt komen tot win-win. En natuurlijk dat personele uitwisseling en meeloopdagen hierin een belangrijke stap zijn.”

Chris Klunder

WOW wens voor 2017: “Ik wens WOW een verbindend 2017 toe, over de organisatie- & generatiegrenzen heen! 10 jaar samenwerken vieren we samen!”

Afgelopen jaar namen we afscheid van Kevin van der Stelt. Wij bedanken hem van harte voor zijn inzet voor WOW. En een speciaal welkom voor Rianne Croes, die ons in 2016 kwam versterken.