Inhoudsopgave

1. Water ontmoet Water

In 2016 bouwde Water ontmoet Water verder aan kennisuitwisseling en gezamenlijk uitvoeren van projecten. We merken dat WOW steeds vanzelfsprekender wordt!

Meer lezen

2. Wegbeheerders ontmoeten Wegbeheerders

Of het nu om een themamiddag inspectie en advies ging, over BIM of over innovatie, steeds was de animo groot en waren de discussies levendig.

Meer lezen

3. Week van de WOW factor

Met meer dan 350 meeloopdagen, de Young Professional Challenge, een themadag, een webinar en online brainstorms spatte ook in 2016 de energie er vanaf in de Week van de WOW factor.

Meer lezen

4. Regio's

Bij platform WOW is Nederland opgedeeld in vijf regio's. Noord-Holland, Noordoost Nederland, Zuid-Holland, Utrecht en Zuid Nederland.

Meer lezen

5. Thema’s

“Wegbeheerders ontmoeten Wegbeheerders en Water ontmoet Water” werken steeds meer samen in overkoepelende thema’s. Denk aan duurzaamheid, innovatie en assetmanagement.

Meer lezen

6. De jeugd heeft de toekomst

Een carrière in het water- weg- of verkeersmanagement is supercool! Daarom betrekken wij jongeren op verschillende manieren bij het werk van de (vaar-)weg en waterbeheerder.

Meer lezen

7. Personele uitwisseling

Naast de meeloopdagen zijn er ook enkele langdurige uitwisselingen georganiseerd zoals bijvoorbeeld die tussen een afdelingshoofd van Dunea en Rijkswaterstaat.

Meer lezen

8. Mindmap

Een schematische weergave van wie er in platform WOW deelneemt, op welke thema’s we samenwerken en voorbeelden van concrete producten.

Meer lezen

9. Smoelenboek

Samen met onze ambassadeurs in de besturen en het programmabureau van WOW dragen wij elke dag de boodschap uit dat samenwerken nuttig en noodzakelijk is.

Meer lezen